Egyéb sportok

Pécs adott otthont a kötélugrók egyköteles és páros magyar bajnokságának, melyen a nagykanizsai Szan-Dia FSC hat egyéni és 4 páros gyakorlattal indult – egyben az idényük első versenyén.

Remeklő modellezők.

A tapolcai sportrepülőtéren rendezték meg az F1H vitorlázó és az F1K szénsavmotoros repülőmodellek országos bajnokságát. A versenyen ott voltak a Zalaegerszegi Városi Modellező Klub sportolói.

FerincVince DomotorZsolt

Kanizsai repülősök Litvániában. 

 

A nagykanizsai ultrakönnyű repülő Európa-bajnokság után két évvel ezúttal Litvániában rendezték a sportág kontinensviadalát, melyre – pontosabban a nemzetközi mezőnybe - három esztendő után versenyzőként tért vissza a Nagykanizsai Sportrepülő Egyesület soraiból Ferinc Vince – oldalán a navigáló Dömötör Zsolttal.

BridzsKanizsaA Nagykanizsán baráti hangulatban lezajlott XI. Kanizsa Kupa bridzsversenyen  a tíz csapatos mezőnyben - remek játékkal - immár negyedszer a Veszprém (Argyelán János - Nagy Attila - Derzsenyi Tibor - Vincze Ottó) csapata lett az első.

 

Remekül szerepeltek az extrém küzdősportok világbajnokságán az egerszegi Fightingsport-Hungary Kick és Thai-Boksz SE versenyzői, akik az amatőr kategóriában tíz világbajnoki címet szereztek, hétszer állhattak fel a dobogó második fokára és két bronzérem is a nyakukba került. A formagyakorlatok során még további egy aranyérmet szereztek , illetve a WFL Kick Boksz profi kategóriában is egy első helyezést értek el.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates