Szabadidősport

Három meccsel rajtolt a Móricz. 

Szombaton Kiskanizsán a Templom téri általános iskola műfüves pályáján ismét útjára indult a labda a nagy hagyományú Móricz Kupán, a kiskanizsai utcák, terek kispályás labdarúgó bajnokságán, melyet már negyvenhatodik alkalommal rendeznek meg a városrészben.

Kanizsatenisz szabadter191A Kanizsa Tenisz Klub pályáin az amatőr teniszezők páros teniszversenyének sorozata elkezdődött, a szabadtéri szezon első fordulóját rendezték.

tekeamatorBefejeződtek a Zalaegerszeg Városi és Körzeti Tekézők Egyesületeinek Szövetsége (ZVKTESZ) által kiírt 2018.-2019. évi szabadidős teke csapatbajnokságok. A három, egymás mellett párhuzamosan futó bajnokságban az alábbi eredmények születtek.

Veteran190617Befejeződtek a megyei veterán labdarúgó-bajnokság (a 60 év feletti focisták versengésének) küzdelmei. Az utolsó fordulót Zalaegerszegen, a Tungsram-sporttelepen rendezték és a biztosan éllovas egerszegiek mellett a kanizsaiak számára az volt a tét, hiszen országosan a legjobb másodikként legyen esélyük a továbbjutásra.

ropi190507Az egerszegi vegyes röplabdázók május elején az Ostoros csarnokban kilenc csapatos tornával köszöntek el a termi szezontól. Az egész napot betöltő tornán ismét itt volt a szervátültetettek válogatottja. Rajtuk kívül Szombathelyről és Kaposvárról érkeztek csapatok a hat helyi együttes mellé, amelyek között a ZTE női csapata is megmérettette magát.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates