Egyéni sportok

A ZTE-SK súlyemelői eredményesen szerepeltek a Szombathelyen megrendezettregionális súlyemelő versenyen, amelyen mintegy ötvenen vettek részt Vas, Zala és Somogy megyéből.

Tíz napon keresztül Velence adott otthont a 35 éven felüliek Európa bajnokságának. A Zalaszám ZAC-ot két örökifjú hölgy képviselte.

A Szuper Liga döntő után Székesfehérvár adott otthont az atlétikai csapatbajnokság döntőjének. A Zalaszám  ZAC atlétái a Szombathelyi Haladással alkotott közös csapata Pannónia Príma néven a 11. helyezést érték el.

Nem hiába volt az olimpiai kvalifikációhoz is pontgyűjtő verseny az Eliminatour 2019 Kanizsa Nagydíja a hegyikerékpárosok számára, hiszen valóban népes nemzetközi mezőny gyűlt össze a dél-zalai városban, az indulók Franciaországtól Izraelig sorakoztak fel a startvonalon a Csónakázó-tónál.

Motocross HorvathAHorváth Ádám, a Kanizsa Motocross SE utánpótlás Eb-n 14. helyezett motorosa a 65 ccm-es géposztályban Kaposvár-Zselickislak térségében a nyílt junior motocross bajnokság futamán rajthoz állt és géposztályában most is a győzelemért küzdött, végül összetettben második lett.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates