Atlétika

Két napon keresztül a fővárosban versenyeztek Magyarország legjobb 18-23 éves atlétái a magyar bajnoki címekért és helyezésekért. Az országos junior és utánpótlás országos bajnokságon szereplő Zalaszám ZAC atléták közül Veiland Violetta (jobboildaliképünkön) teljesítménye emelkedett ki, játszi könnyedséggel nyerte meg mindkét dobószámot, amelyben elindult.

A Zalaszám ZAC atlétái a héten két nemzetközi versenyen is elindultak. A Budapest Openen erős nemzetközi mezőnyben Veiland Violetta régi jó szokásához hűen Márton Anita mögött most is ezüstérmet nyert súlylökésben. Ott Benjamin 800 m-en 1;53,77 perces időeredménnyel 6. helyen ért célba.

roszlerdoriNépes mezőnyök a Zalaszám és a WHC kupán.

Két versennyel indult az erszegi atlétikai hétvége. Előbb a 11-13 éves fiatalok vették birtokba a sporttelepet. A 240 ifjú atléta 60 és 800 m-en,valamint távolugrásban és kislabda hajításban versenyzett a WHC kupáért és érmekért.

junior4x100Három egerszegi váltó is dobogóra állhatott.

Vasárnap is kegyeibe fogadta az időjárás a " zalaegerszegi atlétikai hétvége" versenyzőit és szervezőit. A Zalaegerszeg Nagydíja-Zalaszám Kupa Országos Váltófutó Bajnokságon összesen 173 váltó állt rajthoz.

Először rendez váltófutó ob-t a Zalaszám ZAC.

Az egyesület történetében először sikerült Zalaegerszegre hozni az országos váltófutó bajnokságot - tájékoztatta a sajtó képviselőit Szakály István, a Zalaszám ZAC ügyvezető igazgatója. A június 1-2-i hétvégén megrendezésre kerülő eseményre több, mint ezer igazolt atléta érkezik a városba.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates