Sakk

A hatodik országos szenior egyéni rapid sakkbajnokság döntőjét rendezték meg a Nagykanizsán, ahol szép létszámú mezőny gyűlt össze a szűk két nap küzdelmeire.

Batthyany Kupa19A XXXI. Batthyány-Kanizsa Kupa nemzetközi utánpótlás sakktorna, egyben a X. Bagonyai Attila Emlékverseny küzdelmeit rendezték a Batthyány Lajos Gimnáziumban.

Sakk bajnokcsapat190624Szezonzáró bankettjét tartotta a Tungsram Aquaprofit NSK NB I-es sakkcsapata, mely a tavasz folyamán tizenkettedik bajnoki címét szerezte meg, egymás után tizenegyedszer.

Jobbik kiesőként végzett az NB I A-csoportjában a Hydrocomp Csuti SK sakkcsapata. Mivel azonban a B osztály egyik bajnoka nem vállalta a legjobbak közötti indulást, az országos szövetség vezetése felkérte a megyeszékhelyi csapatot, hogy továbbra is az A osztályban szerepeljen.

HaselbachA 81. nagykanizsai városi sakkbajnokságon a huszonhárom résztvevő közül a 18 esztendős Haselbach Dávid (képünkön) nyerte a pontvadászatot, aki így már harmadik elsőségét könyvelhette el a sorozatban.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates