Kosárlabda

dirk williamsAmerikai hátvédet igazolt a ZTE KK

A Zalakerámia ZTE KK szakmai stábja megtalálta a harmadik légióst a következő idényre formálódó keretébe. A tengerentúlról érkező 24 éves, 196 cm magas Dirk Williams-nek augusztus 20-tól szól a szerződése az idény végéig, ami az orvosi vizsgálatot követően lép életbe.

BaaSzoradA korábbi évek gyakorlatához hasonlóan a Kanizsa Diákkosárlabda Klub számos leány játékosa utazhatott, vagy utazhat idén is több korosztályos kosárlabda- válogatott edzőtáborába.

DSCN5865 abGyorsan kialakult az új keret.

 

Nemrég a városházán ünnepelték a ZTE NB I-es női kosárlabda-csapatát, ma pedig már a következő bajnokság játékoskeretéről és az új vezetőedző személyéről számolt be Tóth László, a ZTE NKK ügyvezetője.

Kialakult a Zalakerámia ZTE férfi kosárlabdacsapatának magyar magja. A játékosok között nincsen ott Kis Raul, a zalaiak saját nevelésű játékosa, akinek lejárt szerződését nem hosszabbították meg.

ZTENKKcsapatKöszöntötték a ZTE NKK női csapatát.

 

Az egerszegi városházán fogadta a ZTE NB I-es A-csoportos női kosárlabdacsapatát Balaicz Zoltán polgármester. A megyeszékhelyi lányok a nemrég befejeződött bajnokságban a bronzérmet szerezték meg. 

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates