Labdajátékok

Tungsram SE Nagykanizsa (11.) – Pécsi VSE (6.) 30-24 (15-11)

NB I B Nyugati csoport férfi kézilabda-mérkőzés, 20. forduló. Nagykanizsa, 90 néző. Vezette: Haskó, Szécsi Lantos.

A Kanizsa VSE listavezető vízilabda OB I B-s együttese két bajnokiját tudta le Leányfalun és a fővárosban, a győzelem és a döntetlen után úgy tűnik, hogy a bajnokság úgynevezett döntője következhet Szegeden.

megyeitop2Nagykanizsán a Bolyai Általános Iskolában rendezte a Zala Megyei Asztalitenisz Szövetség Zala megye 2019. évi TOP-12 versenyét a megyeiben játszók részére. A mezőnyt két hatos csoportba osztották, ahol körmérkőzésen döntötték el a helyezéseket. (mindenki öt mérkőzést játszott).

Kezi diakolimpiaA nagykanizsai Zrínyi-iskola ifjú kézilabdázói a napokban nagy sikert értek el korcsoportjukban a diákolimpián, hiszen Marczinka Csaba vezérletével bejutottak az országos döntőjükbe.

Tavaszkosznto024Kanizsai házi döntő a Tavaszköszöntőn

Újszászon rendezték a lábtollas vb válogató 3. fordulóját, a Tavaszköszöntő kupát csapat, páros és egyéni kategóriában. A Zemplén SE-nek jól sikerült a felkészülés, mivel játékosai összesen 6 alkalommal állhattak a dobogóra, közte férfi páros kategóriában hosszú idő óta először kanizsai házi döntőre került sor.

 

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates