Asztalitenisz

aszttenmegyeiZala megye ifi és felnőtt bajnoksága. 

Nagykanizsán rendezte Zala megye 2019 évi ifjúsági és felnőtt asztalitenisz bajnokságát a Zala Megyei Asztalitenisz Szövetség és a Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE. A versenyen szinte mindegyik nemzeti bajnokságban szereplő zalai csapat indított versenyzőket.

nagyoszi emlekversenyVeszprémben rendezték a nagy hagyományokkal bíró dr. Nagyőszi Sándor Asztalitenisz Emlékversenyt. A versenyen 15 egyesület és iskola képviseltette magát. Gyakorlatilag az egész Dunántúlról jöttek versenyzők. Zala megyét a Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE, a murakeresztúri és a nagyrécsei általános iskola képviselte. A versenyt a legfiatalabbak, az újoncoknak rendezték, az U-10, U-11, U-12 és újonc összevont versenyszámokban.

megyeitop2Nagykanizsán a Bolyai Általános Iskolában rendezte a Zala Megyei Asztalitenisz Szövetség Zala megye 2019. évi TOP-12 versenyét a megyeiben játszók részére. A mezőnyt két hatos csoportba osztották, ahol körmérkőzésen döntötték el a helyezéseket. (mindenki öt mérkőzést játszott).

Aszttenutanpmegyei190606Zala megye újonc és serdülő bajnoksága.

A versenyt a Zala Megyei Asztalitenisz Szövetség és a Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE rendezte. A  Nagykanizsán lebonyolított megyei bajnokságon 4 egyesület és 10 iskola közel 100 versenyzője vett részt. Az U-11, az U-13 és a serdülő versenyszámok ranglista pontokat is adtak az igazolt versenyzőknek.

Cserszegtomaj2Már VI. alkalommal került megrendezésre a "Cserszegtomaj Asztalitenisz Verseny" . 2019.04.27-én, szombaton a nem igazolt gyerekeké, vasárnap a felnőtteké volt a terem a Cserszegtomaji Szabó István Általános Iskolában. A gyerekek versenyen részt vettek Gyenesdiás, Murakeresztúr, Nagykanizsa, Nagyrécse és Cserszegtomaj diákjai.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates