Nyomtatás
Megkezdődött a magyar baseballozók 18. bajnoki idénye, melynek nyitókörében az idén húszéves fennállását ünneplő Nagykanizsa Ants a Jánossomorja gárdájához látogatott, s végül nyert 13:11-re.

A kanizsaiak ebben a szezonban, legalábbis alapszakaszában bizonyosan nélkülözni lesznek kénytelenek a 21 esztendős dobójátékost, Daróczi Jánost, aki még februárban került a német Bundesliga II-ben szereplő Atomics Neuenburg együtteséhez. A klub történetében ez volt az első alkalom, hogy saját nevelésű baseballozójuk külföldön próbálhat szerencsét.

A kanizsai „hangyák” még mindig rekordbajnokok, igaz már csak „társbérletben”, hiszen a Szentendre Sleepwalkers is öt elsőséget számlál, az idei szezon tehát kettejük ilyen porondon történő viaskodásról is szólhat majd. A feltételes mód azt jelenti, hogy az utóbbi időben azért igyekezett, mi több, fel is tudott hozzájuk szorosan zárkózni az Óbuda Brick Factory gárdája. A kanizsaiak idén is érdekeltek a nemzetközi bajnokságban, melyben szlovák együttesekkel is mérkőznek a szezon során.