Nyomtatás
Második fordulójához érkezett az országos utánpótlás fallabda versenysorozat. December 6-án ezúttal a százhalombattai Fáraó Squash Klub adott otthont az ország legjobb gyerekversenyzőinek az erőfelméréshez.

Zalaegerszeg városát az XXL-Somlai SK hét versenyzője képviselte, három korosztályban. A legidősebbek (17 év alattiak, 10 induló) között Balla Benjáminnak sajnos nem sikerült a negyeddöntőbe kerülés, nem úgy Fitos Krisztiánnak és Sebestyén Zsombornak, akik egy kategóriával lejjebb (15 év alattiak, 14 induló)) éppen egymással mérkőzhettek a 7-8. helyért, ahol is utóbbi került ki győztesen! Ugyanebben a korosztályban szerepelt Németh Tamás és Boronyák Péter is, akik első vereségüket követően a vigaszágon voltak érdekeltek, viszont itt az utóbbi 2. helyezéssel kárpótolta magát! A legkisebb fiúk mezőnyében (13 év alattiak, 8 induló) sikerültek végül a legjobb XXL-Somlais helyezések, itt Gáspár Zsombor egy végsőkig izgalmas mérkőzésen kaparintotta meg a bronzérmet csapattársa Kovács Marcell elől!

C-Kategóriás ranglistaverseny

Ugyanezen a hétvégén a felnőttek is versenyeztek Kaposváron, ahol a ranglista 75. helyénél lejjebb rangsorolt játékosok (17 induló) versengtek egymással. Ezen a versenyen a zalaegerszegiek közül Szigeti Ferenc volt érdekelt, aki kategóriáját átugorva a C-s mezőnyben próbált szerencsét és csak hajszálon múlott neki a meglepetés, de végül meg kellett elégednie a 13. helyezéssel.