Szombaton Szombathelyen 3 fő képviselte a Zalaegerszegi XXL-Somlai SK-s színeket egy amatőr fallabdaversenyen, amelyen a hivatalos magyar squashranglista első 200 helyezettjét kivéve bárki elindulhatott.

Ennek megfelelően több vidéki város (Lenti, Nagykanizsa, Sopron, Szombathely, Zalaegerszeg) játékosaiból tevődött össze a mezőny. Az egerszegi versenyzők közül mindhárman sikeresen teljesítettek a csoportmérkőzéseken, így Berkes Tamás, Németh Balázs és Szigeti Ferenc is bejutott a legjobb 8 közé a negyeddöntőbe, ott azonban csak utóbbi vette sikeresen az újabb akadályt. Ezek után a két kieső egerszegi - miután nyertek még egy-egy mérkőzést - egymás ellen dönthette el az 5-6. helyezés sorsát. Szigeti Ferenc pedig (képünkön jobbra) - aki e napon ünnepelte születésnapját is - bár elvérzett az elődöntőben, a bronzmérkőzésen ismét győzött, így az erős mezőnyben az előkelő 3. helyen zárt.

kopi5m.jpg

A verseny végeredménye (az első 6 helyezett): 1. Balogh Sándor (Sopron) 2. Radics Bálint (Nagykanizsa) 3. Szigeti Ferenc (Zalaegerszegi XXL-Somlai SK) 4. Kulcsár Sándor (Szombathely, Öntöde II.) 5. Németh Balázs (Zalaegerszegi XXL-Somlai SK) 6. Berkes Tamás (Zalaegerszegi XXL-Somlai SK)

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates