Alba Volán SC - Zalai Titánok 0:3 (0:2, 0:0, 0:1)

Kölyök Bajnokság rájátszás I. jégkorong. Székesfehérvár, 2009.01.31.  Gólszerzők: Szabó Pál Krisztián (Marosvári Kristóf, Mazzag Dániel), Péterfi Dániel, Szabó Pál Krisztián (Galló Vilmos, Antal Norbert).

A következő mérkőzés időpontja: 2009. 02. 07 szombat, 13.00 Zalaegerszeg Zalai Titánok–MAC Népstadion

Szerencsére nem állt meg az élet a Zalai Titánoknál, Kercsó Árpád távozását követően sem. Két szombathelyi edző – Csergő István és Göncz Szabolcs – közreműködésével az egerszegi srácok kitűnő játékkal idegenben győztek Székesfehérváron a magyar élklub, az Alba Volán SC hasonló korú csapata ellen.

– Ez a győzelem erősítheti a hitet a fiúkban, hogy érdemes tovább csinálni, a hit pedig nagy erő – mondja Marosvári Árpád, a jégcsarnok üzemeltetését március 22-ig vállaló Zalaegerszeg Jégsportjáért Alapítvány elnöke. – Mondogatják is, Árpi bácsi ugyan elment, de a tudás itt maradt.

– A hit tényleg nagy erő, de azért a továbbéléshez más is kell…

– A szülői összefogás és az alapítvány, ha szűken is, de meg tudta teremteni a feltételét a március 22-ig történő üzemeltetésnek. Csak valami váratlan ne következzen be… A városi önkormányzat hozzájárulása, az alapítványi tagdíjak, a szülőktől befolyt egymillió forint, a szülők társadalmi munkája reményeink szerint fedezi a közüzemi díjakat, a versenyzés és utaztatás költségeit, az edzői bért, illetve a működés egyéb feltételeit. Mindenképpen nagyon fontos lenne azonban, hogy ismét látogassa jégcsarnokot a korcsolyázni szerető közönség. Ahogy korábban is, hétfőn, pénteken, szombaton és vasárnap rendelkezésükre áll a létesítmény.

– Hogyan tovább?

– A trencséni szlovák hokiakadémiával szerződést kötöttünk, ennek köszönhetően Ladislav Boros személyében tapasztalt edző készíti fel a csapatot a következő mérkőzésekre. Távolabbra nézve: a legfontosabb most az lenne – mi sem ülünk ölbe tett kézzel – hogy az MKB-től egy igazi tulajdonos kezébe kerüljön a jégcsarnok. Ha ez megtörténik, az üzemeltetést a várossal karöltve már biztosítani tudnánk. Mindenképpen azon vagyunk, hogy az elmúlt évek munkája ne vesszen kárba, a csapat teljesítményében ne következzen be törés.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates