Nyomtatás

Veszprém Pannon SE (4.) - Tungsram SE Nagykanizsa (12.) 33-25 (14-11)

NB II Dél-nyugati csoport női kézilabda-mérkőzés, 11. forduló. Veszprém, 50 néző. Vezette: Babity, Kaposi.

Tungsram SE: Csiszár - Szmodics V. 2, Janzsó 3, Herman N. 5, Zvolenszky 10/2, Kovács B. 4, Szmodics D. 1. Csere: Tóth V. (kapus), Kovács D., Raczkó, Csivre E., Csivre V., Nyakas, Andor, Szalai J. Edző: Tóth László.

A meccs elején vezetett kétszer is a kanizsai együttes, míg a Veszprém elkezdhette diktálni a meccstempót. Legalábbis így gondolkodhattak a hazaiak, mivel a dél-zalaiak „vették a lapot” és megfordították az állást: egy 5-0-s etapot produkálva 8-6-ra már Tóth László tanítványai mentek.

Sok volt persze akkor még vissza a találkozóból és a Veszprém megyeiek idővel ismét a maguk javára alakították az állást. A második félidő kezdetét nagyon elkapták a vendéglátók, majdnem tízgólos előnyt is teremtettek, ezt azonban egy ideig a nagykanizsaiak meg tudták akadályozni. Az 54. percben aztán egy igencsak méretes zakó is felsejlett a vendégek oldalán, de végül valamelyest konszolidálták a kialakult helyzetet: a tabellán negyedik Veszprém Pannon SE ellen.s felkapaszkodtak nyolcgólos hátrányra.


Nem sikerült tehát jól az őszi szezon zárása a Tungsram SE női NB II-es kézilabda együttese számára sem, hiszen vereséget szenvedett a jó erőkből álló Veszprém Pannon SE otthonában.