Siklósi Takarék – Nagykanizsai Izzó SE 36 – 31 (17 – 13)

NB-II. Dél-nyugati csoport férfi kézilabda-mérkőzés, 15. forduló. Siklós, 200 néző. V.: Nagy I., Tóth K.

N. Izzó SE: Nagy T.- Tompek (2), Ányos (14/3), Baranyai (10), Lomjánszki (3), Pesti (1), Szászfalvi (1). Csere: Hári K., Hári P., Kovács B., Horváth B. Edző: Zádori László.

A dobogó magasabb fokaiért harcban álló csapatok találkozója volt a siklósi mérkőzés, s a hazai pálya előnye mindenképp a vendéglátók mellett szólt. Kotrics Gergely ismét igazolatlanul hiányzott egy, a kanizsaiak számára létfontosságú találkozóról, s ezért a dél-zalai klubvezetés többé már nem is számol az amúgy jó képességű kézilabdázóval. Az első félidő derekán aztán egy újabb csapás érte a vendégeket, hiszen Lomjánszki Pál szenvedett – mint később kiderült – térdszalag-sérülést, akit a hétfői napon a bajai kórházban már meg is operálták. Fordulás után a hazaiak már csupán arra ügyeltek, hogy előnyüket megtartsák a számukra is fontos összecsapáson, míg az Izzó számára talán csak az lehet vigasztaló tényező, hogy visszatérhet soraikba a sérüléséből eddig lábadozó Zsupek Tamás.

Legközelebb szombaton (március 28.) az izzósok a bajnoki listavezető Kalocsai KC legénységét fogadják, s a két csapat között jelenleg tíz pont különbség van. Előzetesen a kanizsai tervekben nem így kalkuláltak, s akkor még kissé finoman is fogalmaztunk…

Edzői mérleg:

Zádori László: - Több dolog is nehezítette felkészülésünket, amiket tovább tetéztek a meccsen történtek. Ettől függetlenül küzdünk tovább minden erőnkkel.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates