Nagykanizsai Izzó SE - Kalocsai KC 32 - 32 (18 - 18)

NB-II. Dél-nyugati csoport férfi kézilabda-mérkőzés, 16. forduló. Nagykanizsa, 80 néző. Jv.: Ács, Báder.

N. Izzó SE: Nagy T. - Tompek (2), Zsupek (5), Baranyai (4), Farkas M. (4), Ányos (10/3), Répási (3). Csere: Bolla (kapus), Hári K., Pesti (2), Tóth A. (2). Edző: Zádori László.

A csoport listavezetője látogatott a kanizsai Zsigmondy-csarnokba, s a hazaiak azzal a nem titkolt szándékkal léptek ellenük pályára, hogy megfricskázzák az érseki város együttesének idei „hírnevét”. Ennek ellenére nagyrészt a kalocsaiak vezettek egy-két góllal, igaz, a félidő utolsó pillanataiban már a kanizsaiaknál is volt előny, de az alföldiek egalizáltak. Szünet után nagyon úgy tűnt, hogy a hazaiak el is lőtték puskaporukat. Azonban Zádori Lászlónak sikerült ráncba szedni csapatát, s így izgalmasan alakult a véghajrá, melynek szintén vezetéssel vágtak neki a házigazdák. Aztán a vendégek egyenlítettek, majd kihagytak egy büntetőt. Jöhetett a dél-zalai legénység, de lövésük mellészállt, s az utolsó másodpercekben már a Kalocsa sem tudott gólt lőni - ezzel maradt a döntetlen, a két csapat között a tabellán pedig a tízpontos különbség.

Edzői mérleg:

Zádori László: - Volt lehetőségünk arra, hogy megnyerjük a találkozót. Sajnálom, hogy végül nem ez történt, bár a döntetlen reálisnak mondható.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates