Kanizsa Vízilabda (1.) - Ceglédi VSE (10.) 19-9 (6-0, 4-2, 4-5, 5-2)

OB I B-s férfi vízilabda-mérkőzés, 8. forduló. Nagykanizsa, 50 néző. Vezette: Nóvé, Sikter.

Kanizsa: Pelle – Major 2, Salamon 3, Dobay G. 3, Balli, Hőna 2, Simon A. 2. Csere: Leposa (kapus), Vadovics 2, Rábavölgyi 1, Szilágyi 3, Mocsári, Dobay P. 1. Edző: Ludányi Kadosa.

Néhány nappal korábban a Kanizsa egy komoly meccset vívott a fővárosban, a bajnokság 8. fordulójában pedig a Cegléd várt a nagykanizsai vízilabdázókra. Még ha a Pest megyeiek az utolsók is egyelőre a táblázaton, a 6-0-s rajt mindenképpen imponáló tett volt Ludányi Kadosa tanítványainak részéről.

Ezt követően a vendéglátók által diktált tempó tán csökkent, a ceglédiek azonban csak 8-0 után szerezték első góljukat. A dél-zalaiaknak ezt követően sem kellett persze túlzottan aggódniuk, s ugyan a harmadik nyolc percet a CVSE még nyerte is, a Kanizsa Vízilabda újabb győzelmet könyvelhetett el és úgy várhatja, hogy a többi legénység mit játszik majd az előttünk álló hétvégén (a Kanizsa a BVSC II ellen, ahogy azt fentebb is írtuk, már korábban letudta a találkozóját).

Edzői értékelés:

Ludányi Kadosa: „Mondhatjuk, hogy biztosan vettük a találkozót, de azért előtte kértem a srácokat, hogy vegyék komolyan a meccset. Ez hellyel-közzel sikerült, talán egy picit azt sajnálom, hogy a bűvös húsz gólt nem léptük át. Ehhez azért tegyük hozzá, hogy nem sokkal előtte egy rangadót is vívtunk a BVSC II ellen...”

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates