Jól sikerült a Kanizsa Vízilabda Sportegyesületnél a ráhangolódás az OB-I. B tavaszi küzdelmeire, hiszen megnyerték a kanizsai rendezésű XIII. BWT Víz Világnapi Kupa négyes tornáját.

A nemzetközi mezőnyben Simonka Ferenc edző gárdája a horvát VK Zagreb és a Delfin Rovinj, valamint a bajnokságban közvetlen rivális Kaposvári VK csapatait utasította maga mögé. A torna legjobb kapusa a kanizsai Kiss Csaba, míg gólkirálya a szintén hazai színekben pólózó Gulyás Ábel lett 10 találattal.

A KVSE háza táján egyelőre még függőben van az a kérdés, vajon a CWG névszponzori szerepét átveszi-e a BWT nevű cég? Mint azt Kaszper Lászlótól, az egyesület elnökétől megtudtuk, a tárgyalások intenzíven folynak.

A klubbal kapcsolatos hírek szerint a dél-zalaiak még nem mondtak le egy esetleges osztályváltásról (magyarul feljutásról) sem, hiszen jelenleg csoportjukban a harmadik helyen állnak (a rájátszás tehát biztosnak tűnik), bár a realitás azért nem ilyen egyszerű. Az egyesület büdzséje 12 millió forint (ebben az utánpótlás-gárdák költségei is benne foglaltatnak), ugyanakkor a legfelső ligához legkevesebb 20 millió szükségeltetne. Mindenesetre a végszó a kanizsai klubvezetőtől úgy hangzott, idén nagyobb esély lenne egy kiugró eredmény elérésére, mint tavaly (pedig akkor is a levegőben lógott a felmenni vagy maradni dilemmája - igaz, akkor végül tisztán kiderült, volt jobb csapat náluk a mezőnyben.)

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates