BWT Kanizsa VSE - MAFC MM 14-10 (2-1, 4-4, 4-2, 4-3)

OB-I. B Zöld csoport vízilabda-mérkőzés, 12. forduló. Nagykanizsa, 40 néző. Jv.: Bors, Mucskai.

Kanizsa VSE: Kiss Cs. – Persely (4), Virt (2), Karácsony T. (1), Kaszper G. (2), Ujházi (2), Markó (1). Csere: Wiesner Zs., Kiss Á. (2), Gulyás, Szabó G., Szili, Cserdi. Játékos-edző: Szabó Gábor.

A MAFC elleni összecsapás már téttel is bírt, lévén a vendégek lehetnek a csoportból a negyedik továbbjutók a rájátszásba. Ami azonban a leglényegesebb, hogy hazai medencében is sikerült legyőzni őket az idegenbeli siker után. Pedig nehezen indult a mérkőzés, érezhető volt, hogy a MAFC nem adja könnyen magát, s a második „gólzuhatagos” negyedben kanizsai részről még a kellemetlen meglepetés esélye is felmerült. Aztán szerencsére Persely Tamásék helyreállították a rendet.

A kanizsai gárda ezzel tartja harmadik helyét, s a következő körben a fővárosban a Tatabányával játszanak. Azt követően pedig következik a nagy rangadó a városi uszodában a listavezető ASI-Vasas legénységével.

Edzői mérleg:

Szabó Gábor: - Nagy akarással sikerült végül a magunk javára fordítani és megnyerni a találkozót.

 

KSI SE – BWT Kanizsa VSE 14-11 (2-4, 2-3, 6-2, 4-2)

OB-I. B Zöld csoport vízilabda-mérkőzés, 11. forduló. Budapest, 30 néző. Jv.: Székely, Petik.

Kanizsa VSE: Kiss Cs. – Persely (5), Virt, Karácsony T., Kaszper G. (1), Ujházi (2), Szabó G. Csere: Manga, Kiss Á (1), Gulyás, Cserdi, Laky, Markó (2). Játékos-edző: Szabó Gábor.

A kanizsai vízilabdacsapat háza táján eldőlt, hogy a BWT továbbviszi a névszponzori „kötelezettségeket”, amivel az egyesületnél is nyugodtabbá vált a helyzet. Aztán arról is döntés született, hogy edzőként ismét a játékosként is bevetett Szabó Gábor fog közreműködni, míg Simonka Ferenc az utánpótlás felkészítésére helyezheti a hangsúlyt.

A KSI ellen úgy szálltak vízbe a dél-zalai egyesület játékosai, hogy az eredményre túlzottan nem kellett ügyelni. Furcsa ilyet persze leírni, de mivel a fővárosiak nem kandidálnak a felsőházi rájátszásra, így az ellenük elért eredményeket nem is viszik tovább Virt Mátyásék. Ezzel persze inkább edzőmeccs jelleget öltött a találkozó, s ezt kihasználva a „sportiskolások” végül az utolsókét negyedet nagyon nyerve hozták is saját javukra a meccset.

Edzői mérleg:

Szabó Gábor: - A harmadik negyed történéseiért kár, akkor nagyon szétesett a csapat játéka.

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates